Elke Straatman

Met een grafische opleiding als basis, is Elke gestart in het beroepenveld na afronding van de Academie voor Beelden Kunsten (richting architectonische vormgeving). Ze startte als interieurarchitecte bij Wals Wonen. Na 15 jaar ervaring opdoen is ze sinds 2012 werkzaam als zelfstandig interieurarchitecte en heeft ze haar eigen bureau ‘Straatman Interieurarchitectuur’ opgericht.

Elke Straatman

Uit haar periode bij Wals ontstaat haar voorliefde voor bepaalde kwalitatief hoogwaardige merken.
Elke werkt nauw samen met haar opdrachtgevers, “Ik leg meerdere indelingsvoorstellen op tafel zodat de opdrachtgever aan het denken wordt gezet, op deze manier kan ik om de opdrachtgever heen ontwerpen. Het samenwerken met de opdrachtgever versterkt het proces en dus het uiteindelijke resultaat”.

Door haar grafische opleiding is Elke voortdurend bezig met de juiste vlakverdeling, hoe is de ruimte op de meest gunstige manier met aandacht voor de wensen van de opdrachtgever in te delen.
Verlichtingsplannen en het optimaal op elkaar laten aansluiten van interieur en exterieur van een woning mogen ook op Elke’s toewijding rekenen.

“Ik durf tegenwoordig wel te zeggen dat ik over genoeg ervaring beschik, om te weten waarmee ik mijn opdrachtgever kan verrassen naar aanleiding van het eerste gesprek”.

Copyright: The Art of Living, Jaro van Meerten

Back To Top